Gekås

Där var mkt folk, men man klarade iaf att uthärda det. Blir så stressad av alla som springer rut och knör sig! Fick iaf shoppat mina julklappar som jag hade tänkt mig, har en del kvar men till bröderna & mamma är allt klart.

Till mig köpte jag en jättetjusig julstjärna, pinnar med blommor på som lyser (vill ha ett paket sånna till!), 2 jättesnygga toppar, en lila munkjacka och det bästa av allt... Ett par nya snygga mysbyxor, nus ska jag slänga alla min gamla fula!!



Vi bygger om i stallet nu, Cleo kommer den 11 dec så då ska allt helst vara färdigt. Hennes box är iaf klar! Sen skulle vi haft skötselplats ute på logen men planerna ändras under arbetets gång, man måste ju vara lite flexibel ;) Så planen blev sadelkammare på logen och så rev vi den lilla sadelkammaren som är inne i stallet istället. Blev en fin brasa och god korv att grilla över den =)

Alla hästarnas grejer ligger nu ute i kennel-huset, där är smockfullt! 2 lokselar, 2 westernsadlar, min bomlösa och min hoppsadel. Dessutom backar med reservdelar, täcken, vojlockar mm.. Man har en hel del saker när allt ska bäras ut!

Men det blir nog kanonbra med en stor och fin sadelkammare! Där ska bli plats för allt lovar Jan.. Han vet uppenbarligen inte hur mkt grejer jag har =P



Igår var Kicki & Anna här och tog blodprov på Fröken, spännande värre! Nu är det väntan ett tag så får vi se både hur hennes värden är och OM hon faktiskt är dräktig...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

After Eight

Igår lyckades min busiga lilla nooooorfolkterrrrier med ett konststycke, hon klättrade upp på mammas köksbord och åt after eight!! För er som inte vet så är choklad giftigt för hundar och kan orsaka epilepsianfall. Hon passade på när mamma var på jobbet den lill grisen. Men lyckligtvis så verkar hon hittils ganska opåverkad men man får ju hålla ett öga på henne ändå. =)




I morgon ska Anna komma och ta blodprov på Frökas med, spännande att se vad det visar! Hon ville ha värdena för nån häst som inte äter hennes hö och då frågade hon mig, självklart man ställer upp =) Ställer man upp på försöket så är det ju inte så jobbigt att ställa upp och släppa lite blod med ;) Kicki lovade att ta och kolla dräktighet i samma prov med, himlans smidigt måste jag säja. Även om ett UL är säkrare så vet man ju ändå om där är nåt eller ej. Även om jag är skeptisk till att hon är dräktig, trots konstig mage och konstigt humör...


I eftermiddag blir det ge-kås med mamsen och Lotta, ska shoppa julklapparna!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Grav-test

Nu är Frökens grav-test inhandlat, kisseprov. Kan bli spännande att samla kiss ;) Det ska vara säkert på resultatet, 98,2% på positivt och 97,1% på negativt. Hoppas hoppas nu att där är något!! Jag kan ta det om 2 veckor, man ska nämligen ta det efter 120 dygn och helst inte för nära 120d utna hellre lite senare.



Blev klar med Jojjos album igår med, blev riktigt nöjd! Måste ila bort till Meijels och köpa ny bläckpatron bara, den tog slut mitt i alltihopa. Behöver mer fotopapper också, det går ju åt en hel del! Fick ett par fina kort av Elin på mailen, shit vad man längtar tillbaka till Plönninge. Allt var mycket lättare då...


På fredag blir det gekås med Lotta & Mamsen, känns lite konstigt ändå. Jojjo & jag brukar ju ha dejt där när jag ska dit och nu är det första gången jag ska dit efter olyckan...

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tadaaaaa!!




Snyggot!!!=)



Och här är ännu ett rikspucko ;)




Och näe, vi hade inte alls roligt när vi fotade oss i fredags natt. Inte alls *vissel vissel*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag ser det snöa, jag ser det snöa

Oj vad roligt! Äntligen en paus från geggan och regnet, även om det är kallt. Hellre kallt än regnigt!


Orkar inte skriva motiverande inlägg, har idétorka. Men ikväll ska jag iaf bidra med en het bild på Susanne från i fredags =P

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Yes when you're no

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hot or not?

Jaa det är frågan, kände mig iaf ganska hot igår!

Tack Emilie för att du tjatade med mig, hade jättekul!

 
 





Vill ni se fler bilder på mig när jag leker modell så finns de här: http://www.pixbox.se/alb_show_id953706_page0.html



I övrig så är jag lite putt på mig själv för att jag har missat att beställa blodprovet till Fröken innan så nu är det för sent att ta det. Nu måste jag försöka ta ett urinprov istället och hur f-n gör men det på en häst? Springer in med en spann eller? Ja detta kan ju blir roligt ;)



Sen har jag även bestämt mig för att det är dags för Ellis valpar, hon beräknas löpa i januari så då är valparna leveransklara i maj! Så är du eller någon bekant sugen på en liten goding för utställning, lydnad, agility, freestyle eller bara som aktiv sällskapshund så är det bara att höra av sig!

Valparna kommer att ha förutsätningarna för sig, väljer just nu mellan två hanar som båda är mkt väl meriterade utställningsmässigt samt att båda två har ett underbart trevligt temperament. Mamma Ella är ju meriterad både inom utställning samt att hon har ett Lp1 i Lydnad. Alltså både smart och snygg =)  Tillsammans så borde det väl inte bli annat än perfekt? Hoppas på vackra och arbetsvilliga valpar!

Själv har jag tänkt behålla en tikvalp om det blir någon sådan som är lovande!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Shopping & snäll doktor

Har haft en tjej-dag på stan med min underbara fru Susanne, det var precis som det good old days på Plönninge! Tack gumman! Klart roligast var klänningsprovningen på VILA, jag har inte skrattat så mkt på länge =)


Linne/fest-top VILA 259.- älskar detta!


Klänning VILA 399.-, supersnygg! Knälång med tyll i nederkant!


Blus H&M 198.-, lila och fin!

Sen skulle jag till farbror doktorn och bli knivskuren i ljumsken, Susse var gullig och väntade ett tag med mig i väntrummet innan hennes parkering hade gått ut. Men jag hade tur och slapp bli knivskuren, fick antibiotika i 16dagar istället :O)

Permalink Allmänt Kommentarer (8) Trackbacks ()

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Lotta http://www.nogg.se/charliesfamilj

De regler som gäller är: Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.


1) Jag är allergisk mot nästan allt som är rött, tomat, paprika, hallon, jordgubbar mm.. SYND!

2) Jag verkligen avskyr grus i sängen, men har ändå hundarna sovandes i den.

3) Jag har kört bil rakt in i en stenmur och voltat

4) Min favoritfärg är rosa

5) Jag vill bo i Fägrilt i ett gulligt hus

6) Den bästa presenten jag någonsin fått är min Ella-hund

7) Jag behöver på levande städa mitt hem...


Jag utmanar Christel http://blogtown.se/blog.php?id=zammy

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Familjedag

Ja idag blev det en familjedag lite oförberett, hade bestämt med storebror att vi skulle lägga blodspår till vovvarna på förmiddagen.

Vaknade alldeles för tidigt för jag hade glömt stänga av väckarklockan, smart Lisa! Stängde iaf av den och sov ett tag till. Åkte till mamma för att hämta blodet men det hade Henke redan hämtat =) La ut ett varsitt spår till flickorna, Pepsis var ca 60m utan vinklar(hon har svårt nog ändå) Ellsi fick ett på 200m med en skarp vinkel och en båge och Kurt fick ett 200m med 2 bågar på..

Sen fick vi vänta under tiden spåren låg till sig innan jag tog ut Peppe, hon var ganska vimsig idag och gick knappt i spårkärnan alls men hittade klöven i slutet iaf. Och den ville hon inte släppa sen kan jag säja!! Den var jätte-smaskig ju!


Ella var nästa på tur men hennes spår hade nog legat lite för lite, hon sprang på alldeles för fort. Men hon var på spåret hela tiden och klarade både vinkel och bågen jättebra!


Kutte gick ganska mkt på luftvittringen och Henke lät honom gå på för fort, men jag ville inte lägga mig i så han fick springa på. Hans spår ska nog också ligga lite mer tror jag..

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

En trött Bliz..

Jag är slut som artist!!!

Jag pallar inte mer! Giv mig styrka någon!




.... Eller en veckans ostörd sömn?



..... Eller ett låååångt hett bad?



...... Eller lite lycka i tillvaron?



...... Eller lite mer pengar så jag kan shoppa mig lycklig? ;) Har hittat sjukt mkt fint jag vill ha på nelly.com, forever21.com och favoriten gojane.com!!! Älskar GoJane!! Finns ett par klänningar där jag hade kunnat sälja min ena tå för!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Pig-Ear!

None

Ute är det äckel-päckel väder, inte nice alls. Och jag jobbar och här är kaos.
Telefonerna har inte funkat på halva dagen, strömmen har gått och kortterminalen är helt paj.
Bra när man inte kan dra kort!


Men om man ser till det positiva så är det bara ett halvår kvar tills det är vår igen ;)

Har köpt en stoooor paket till hundarna idag, en låda med 100st grisöron.
Då borde de väl bli glada?
Är det någon som vill ha pig-ears så hojta till, har ju några över =)

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

I love my mama!

Min mamma är på riktigt världens bästa mamma, hon är så snäll att det inte finns ord för det!

Exempel nummer 1, Ella rymde hemifrån i fredags. Gick 3km hemifrån mitt till mamma som bor mitt inne i Simlångsdalen. Hon har korsat mahultsvägen, gått långs bolmabanan och sen korsat 25an, gått förbi busshållplatsen korsat 25an igen (där kör massor av lastbilar) sprungit i panik uppför oskarströmsvägen och in på kyrkvägen innan hon satt på mammas trapp. Som tur var så såg Fia henne och körde efter och som tur var igen så hade mamma inte hunnit gå till jobbet. Hade Ellis kommit dit en kvart senare hade mamma varit på jobbet!!

Så i morgon ska snäll-mamman passa vovvarna efter hon har slutat jobba. Och jag ska sätta upp två strömtrådar längs staketet här hemma, plattor runt staketet vid grinden och brädaor längst ner. Det ska bli utbrytssäkert!!


Exempel nummer två, min tv har pajat! Kris-situation! Snäll-mamman rycker ut och lånar mig pengar till en ny tv!!



Dessutom slängde hon in en bonus-present,
en knall-rosa självlysande mus till datorn!


Missvisande bild för här syns inte det ytters koola blåa ljuset!


Dessutom köpte hon Ben & Jerrys åt mig på vägen hem, Cookie Dough, för att jag var ledsen för allt med Jojjo.

Mamma är underbar!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Härlig tur i skogen

Idag var Ninisen snäll och följde med mig och Fröken ut i skogen med vagnen, solsken och pigg häst. Kan det blir mkt bättre?





Var hos Jojjo en runda ikväll med, idag var hon mkt mer med. Tittade upp med ögonen och så när vi kom och hade bra styrka i händerna. Skulle öppna hennes hand men icke, fy tusan vad hon höll emot. Tills jag sa till henne att jag ville hålla hennes hand, så slappnade av så jag kunde ta henne i handen.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()