Turbulens!

Är ganska turbulent på jobbet. Sandra kom in igår och sa upp sig, hon har fått nytt jobb. Riktigt synd, i löööve my Sandri! Men förstår henne också..

Så nu har vi 1 månad på oss att hitta och skola in en ny kollega till säsongen. Dessutom ska vi flytta 2 verkstäder och sen även 1 butik. Vi har säsong och börjar byta däck om 2½ vecka. Kommer nog bli lite att göra!!

Men.. Det fixar sig! Det gör det alltid. Man får tänka på alla pengar när det känns kämpigt ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra helg!

Den här patetiska jäveln tog tag i sitt liv... Och har sett till att ha en riktigt kul ego-helg!

I fredags struntade jag i det dåliga samvetet, åkte till stallet och mockade och pussade på mina sessor. Sen åkte jag hem, tog en låång dusch och gick med dogzen.

På kvällen vankades det after work/firmafest på jobbet, det är alltid kul men denna gången var det skitkul =D Jag smög igång med cider men framåt kvällen hade jag också blivit bra i gasen.. Kanske lite för bra! Något händer när jag dricker sprit, jag blir ungefär 4år gammal och blir en skitunge som bara terrar folk. Jag knöt upp D's skor ca 20ggr och förmanade alla som gick på toa om att de INTE fick kissa på ringen. Moget Lisa, moget! Men kul hade vi ;)


Lördagen spenderade i soffan, grymt sliten! Levde på cocacola och ostbågar. Hade ett gäng vänner här på besök, J lagade mat åt mig och M fick jag klippa till.. Han var grymt långhårig! På kvällen kom P och fixade pizza, film och "Tack för musiken" på tv med min husgud, Lars Winnerbäck! Gillar honom skarpt och det blev inte mindre av programmet, så fantastiskt ödmjuk och fantastisk musiker! Ramlade hem till T vid 23-tiden och somnade trött med näsan i hans halsgrop...

Vaknade vid 4 i morse och frös som en hund! Snodde tillbaka duntäcket och somnade om ;)

Och idag har jag varit ute och ridit en mysig runda i skogen med mamma. Riktigt fin hästdag och höstdag, riktigt varmt ute men ganska mkt älgalöss. Skunk är ganska trött. Undra rom nåt är knas?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Going up?

On my way up.. Eller ner?

Vet inte riktigt faktiskt. Funderar starkt på om det är höstdepression, brist på solljus eller nåt annat som spökar. Visst att jag kan vara låg, speciellt på hösten och vintern när det är mörkt men denna gången har det hållt i sig längre och varit "mer" än förut. Har till och med funderat på att ringa läkaren..

Gillar inte alls när jag blir låg, kan nästan bli arg på mig själv för att jag tycker så förbaskat synd om mig och är så ömklig. I ena sekunden vill jag mest lägga mig ner och försvinna för att i nästa sekund bli arg för att jag är en sån värdelös människa som inte ens kan ta sig i kragen och fixa till sitt liv..

Och vännerna hjälper tyvärr inte, det går gravidepidemi och alla mina tjejkompisar är antingen nyblivna mammor eller gravida. Vilket innebär att alla är så himla LYYYYYYYCKLIGA och det pratas bara om barn, barn, barn. Är såklart glad för deras skull, att få barn är säkert det mest fantastiska som händer i ens liv! Men just nu har jag väldigt svårt att hantera deras glädje utan tycker mest att allt känns orättvist. Varför kunde inte mitt barn få leva? Det är så många år sen nu men när verkligen allas liv utom mitt kratsar runt barn och graviditet så blir det ganska påtagligt.

Sen har jag ju en urgullig vän som verkligen peppar och försöker få mig på gott humör, hon är ju sprudlande glad iom sin efterlängtade graviditet och jag känner mig ungefär lika sprudlande som en dödgrävare =P



Så.. min slutsats av det hela är:

1) Jag en patetisk jäkel som inte tar tag i mitt liv
2) Jag är en totalt misslyckad människa som varken har sambo, är gravid eller redan har barn
3) Jag borde äta lyckopiller eller ta en spruta med "må-bra-hormoner"


Eller så slutar jag helt enkelt gnälla...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kära 16-åriga jag...




Vad hade du sagt till ditt 16-åriga jag?


Jag hade sagt åt mig att allt blir bra, du överlever och du går ur det starkare än innan.

Ta chansen och börja på Plönninge, du kommer att träffa tvillingsjälen Jojjo. Ta tillvara på tiden med henne, den blir kortare än du tror. Alldeles för kort!!

Flytta INTE till Orust, Du kommer att fara illa, förlora ett barn och nästan förlora dig själv.

Var snäll mot dina föräldrar! Det är dem som kommer att rädda dig..

Tvätta bort sminket, du är vacker som du är! Sluta svält dig själv, du kommer bara gå upp det med råge sen. Sluta skada dig själv, du är värd någonting.

Kära 16-åriga jag.. Allt kommer att gå bra! Ta hand om dig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kusligt huslig..

Fick smita från jobbet tidigare idag så jag har hunnit med massor! Tur man har världens bästa jobbarkompis ;)


Så det blev både storstäd i badrummet, tömninga av äckel-päckel-silen i duschen, skura kakel. För att sen ta en runda med snabeldraken och städa bort Kurt. Eller iaf alla hår han har fällt, inte lite ;)

Red en sväng i skogen med Natalie, gick super och det var översvämning i skogen efter allt regnande. Bra träning med en massa vatten man måste gå genom, både som stod still och rann.

Och för att toppa allting slog jag till med gräsklippning ikväll! Hoppas värken inte är alltför jävlig i morgon..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()