I'm coming home

Orkar inte skriva.... Trött....


Heather Nova - London Rain

I'm coming, i'm coming home to you
I'm alive I'm a mess
I can't wait to get home to you
To get warm, warm and undressed


There've been changes beyond my dreams
Everybody wants me to sing
There've been changes beyond my grasp
Things I'm sinking in

So keep me, keep me
In your bed all day, all day
Nothing heals me like you do
Nothing heals me like you do

And when somebody knows you well
Well there's no comfort like that
And when somebody needs you
Well there's no drug Iike that

So keep me, keep me
In your bed all day, all day
Nothing heals me like you do
Keep me keep me
In your bed all day, all day
Nothing heals me like you do

And where l'm home, curled in your arms
And I'm safe again
I'll close my eyes and sleep, sleep
To the sound of London Rain

So keep me, keep me
In your bed all day, all day
Nothing heals me like you do
Keep me keep me
In your bed all day, all day
Nothing heals me like you do
Nothing heals me like you do

Nothing falls like London Rain
Nothing heals me like you do

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Solen sken idag!

Och det var sååå underbart!

Passade på att gå till mamma och pappa med hundarna. Inget koppel på hela vägen! Duktiga flickor jag har.. Men det tog typ dubbelt så lång tid för halva byn var ju ute och gick och så fick man stanna och prata och hundarna fick bli klappade. Var riktigt varmt fnär jag gick vid halv elva, hade vindtröja och väst men det var nästan för varmt! :o)

Sen vid två skulle jag ut och rida med Berit & Bittan. Men Demis hostade ganska mkt så vi fick ta en jättemysig lugn skritttur. Det är något speciellt att bara skritta på långa tyglar, det är så avslappnande!  Frökis var ganska busig och gick och tjurade sig mot Debban som inte fick gå förbi henne. Fröken ville ju ha Demis för sig själv liksom ;o)

Papsen var uppe här med ett nytt batteri till min bil med den snällisen. Är trött på att den inte ville starta så nu räddade han mig!


Annars är jag mest lite trött och funderar på att mata hästarna nu innan singing bee..

Kilar vidare,
/Lisa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yes!

Var och tävlade med Ella i kvibille idag. Allting startade bra med att bilen inte ville starta! Fick ringa pappa så han kom och startade den med kablar så att vi kom iväg iaf. Innan pappa kom så hann jag messa Ola och vara sur och grinig, men den ängeln erbjöd ju isg att komma och hämta mig! Sötnos! Sen hittade jag knappt till ridhuset och var rädd att jag hade blivit sen. Men som tur var kom jag i tid och kunde dra mitt startnr, nr 4! Yes tänkte jag för då får jag gå in tidigt.

*Fick iof lägga platsen med hundar på båda sidor men det gick bra och vi fick en 10:a!
*Tandvisningen fick vi också 10.a på!
 
*Domaren var hård och nollade linförigheten, orättvist tycker jag efter att ha hört de andras kommentarer om schäfern som gick senare som fick en 5:a för en mkt sämre linförighet. Men det är ju inget jag kan påverka, hon var lite för het och ville springa fram för mkt.
*Läggandet under gång fick vi en 6:a på, hon hängde inte riktigt med i starten men hon la ju sig iaf! Äntligen!
*Inkallningen fick vi en 10:a på och den var jag supernöjd med, riktigt bra fart och snygg ingång!!
* Ställandet var bra förutom att hon la sig istället för satte sig när jag kom tillbaka, jaja shit happens. Hon ställde ju sig, det som hon har haft så svårt för. En 7:a blev det där!
* Apporteringen nollade hon, hon rep den men släppte direkt
*Hoppet fick vi en 10:a på! Sååå snyggt gjort!!
* Helhetsintryck 8:a, ngt slarvigt men glatt ekipage stod det..

Summan av det hela blev 130p och det är ju 20p bättre än sist! Jag är iaf nöjd med Ella, hon har förbättrat sig jättemycket eller så har vi kanske bara börjat förstå varandra??

Bilen ville inte gå igång när jag skulle hem heller, som tur var så var Pia kvar så jag kunde dra startkablar mellan våra bilar. Jag är lite trött på dne bilen nu, allt är pappas fel som glömde stänga av ljuset i torsdags..


Snart kommer Åsa hit och då ska vi lyxa till det och laga potatisgratäng och kyckling. Till efterrätt blir det toblereone-fondue *mums*

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Lucky Me, Lucky You

Ja det blev jag visst "upphöjd" till på PC mötet i tisdag. Blev nästan lite mallig när pappa berättade vad Håkan hade sagt.  Typ nåt sånt här:

-Ja nu har vi ju förstärkt Halmstad ytterligare när vi skickar Lisa på SLG kursen. De resurserna vi har där vill vi ju verkligen inte mista till någon konkurrent. Henne ska vi göra vad vi kan för att ha kvar inom vår koncern. 

Hihi de skulle bara veta att jag har sökt ett jobb till idag ;) Kanske borde ge mig heltid så de kan vara säkra på att jag stannar kvar kanske?? Äsch jag trivs ju ganska bra på mitt jobb men det hade ju inte varit fel att få jobba lite till om man säjer så. Men jobbat jag sökte idag vet jag ju inte ens om jag får men när chansen fanns så kände jag mig tvungen att ta den. Men vinner ingenting om man inte vågar CHANSA!


Och på tal om att chansa, på torsdag tar jag en chans till. Pappren skrivs på Fröken då! Har fjärilar i magen redan.. Äntligen!

Det är bara att hoppa och hoppas att någon tar emot en ;)


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

13 tänder!

Var med Pepsi hos tandläkaren idag för att ta ut, vad jag trodde, 4 tänder. När jag kommer och hämtar älsklingen har det behövt ta bort 10 st!! Så nu har hon 13 tänder som är borta allt som allt. Började nästan lipa inne hos veterinären men hon ska tydligen kalra sig bra med de få tänder hon har kvar. Men så länge hon mår bra så är jag glad! Men någon mer utställning lär det ju inte bli iaf! tur jag hann visa henne en gång iaf.. Och dessutom fick vi ju vårt 1:a pris som ingen trodde att vi skulle få. Haha där fick dem!

Åkte inom Sandra på vägen och fick fika, värsta goda bullarna! Tack kompis!!

Annars har jag inte gjort mycket idag, skulle kolla på Jonson & Pipen ,men somnade på soffan. Tur att jag vaknade i tid att hämta Pepsi!

En liten sväng med Fröken blev det också. Dock bara lite markträning för det var fruset och hon är fortfarande väldigt öm i fötterna. Skor på i feb igen och då hoppas vi att rötan är borta! Hon var jätteduktig idag med, tränade på att flytta sig ett steg i taget och tänka efter på vad jag vill innan hon gör något. Lasttränade lite med och hon går på som en klocka! Såå skönt med en häst som är snäll att lasta!

Har bokat ny löshoppningstid med, den 3e feb så bär det va igen. Och denna gången ska Linda också med! Det har jag gett mig fan på! Ska lastträna henne i helgen så att hon går på tills dess ;)

Nu blir det sängen, är trött trots min tupplur på soffan i middags.. Sov så gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Födelsedag & löshoppning

Ja söndagen var en ganska händelserik dag, hade släktkalas vid 10 på morgonen och fick en massa fina paket. Bland annat fick jag ett skitfint chokladfondue-set av min alla bästaste moster med familj! Fick singstar av mina snälla bröder, en telefon av farmor & farfar, ljusstakar av Anki & Sören och så fick jag choklad och lotter av Jan & Gunilla. Åt värsta brakfrukosten och var sen mätt hela dagen. Kalaset var slut vid två ungefär och då åkte jag hem och började plocka ihop inför kvällen. Fyllde hönät, plockade fram träns och spön och hämtade transport osv..

Vid halv fem kom Helén bort och då tog vi in hästarna för att borsta dem. Helén tog Fröken och jag fick ta Linda. Där gjorde jag ett nerköp kan jag säja! Hon var totalt täckt i lera och jag fick borsta som en tok för att få henne ren, men fin blev hon tillsist iaf ;) hon till och med blänkte! Fröken blev också jättefin, Helén kämpade med att få ren den geggiga svansen. Tog ut och lastade Fröken för att åka till Ekeberg och möta Charlie och Lotta. Jan skulle försöka lastad Linda men icke sa nicke tyckte hon och vägrade gå på. Vi åkte iaf och kom dit strax före Lotta, fick leta efter lysknappen men tillsist hittade vi den. Sen kom Lotta & Ola och vi skulle börja hoppa Fröken.

Denna gången fattade hon grejen och såg ut att tycka det var skitkul! Mycket piggare häst var det iaf! Hon hoppade ett par varv och 115cm som högst. Skitduktig var hon;
image4

image5
Korten är tagna av Lottas sambo Ola, tackar!

Linda tog det 1½timme att få på släpet så de missade löshoppningen denna gången, synd! Men hon får hänga med nästa gång och tills dess ska vi ha lasttränat i massor så hon går rakt på ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sol idag!

Efter stormvarningen var man ju beredd på busväder men det kom nog av sig, här regnade det som tusan men inget som hade blåst bort iaf!

Hade slappekväll med Ola igår, kinamat och Let's Dance och sen en film. Jäkla osis att jag valde fel mat, det var inte gott! Och jag som hade varit sugen sååå länge, blev ganska besviken :( Men filmen var ju bra iaf Oceans Thirteen var det.

Idga har jag varit ute i skogen med Christel & Gabbe och kört rapport. Hade bara med mig Pepsi för en gångs skull och hon tyckte det var så kul att få följa med ut. Christel hade med sig sin nya valp Jackie, vilken godbit! Sen åkt ejag till mor och åt lite mat och sen hem hit. Har nu varit ute och grejat med hästarna och mockat och så. Orkade inte rida för jag har sån djävulsk träningsvärk sen igår :D

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Lång-jobb!

Ja idag har jag fått jobba hela långa dagen för Sandras barn är kräk-sjuka. Lite segt eftersom jag egentligen skulle slutat vid två men samtidigt så ger det ju ganska goa pengar när lönen kommer! Är ledig i mrogon med så då kan man alltid tänka på det när man börjar tycka det är tråkigt....

Och tråkigt har det varit, knappt några kunder på hela dagen och fruset smör ;)

I morgon är jag ju då ledig och ska nog inte göra något speciellt. Vid nio kommer Karina och ska lämna grejerna från BH-partyt, sen ska jag nog ta ut Fröken och pyssla med något. Vet inte vad ännu bara, har ju känt för att göra något trail-liknande och se vad hon tycker om det. Kanske vore något? Tömköra runt Pers runda är ju också ett förslag? Har tagit hem mitt fina westernträns nu med och se på tusan om det inte passade också! Hon var jättesöt i det även om hon inte diekt ser ut som en typisk westernhäst ;)

Ska försöka fortsätta med transporten också, Jan ska nog byta golv ikväll och jag har målat insidan 2 ggr nu. Behövs nog en strykning till där sen är det prima! Allt järn är också målat i silver och utsidan ska slipas ikväll och sen ska den också få lite ny färg på sig, åskblått är det tänkt. Tjusigt värre! Det har gått så fort att få klart det vi har gjort hittils, målet är ju att den ska vara klar tills på söndag när vi ska löshoppa. Och det är den säkert, sen kan man ju fixa allt småtjafs sen efter det!

I helgen blir det nog inte så mycket aktiviteteter. Ska nog köra rapport med Christel på lördag med Pepsi sen på kvällen kommer Åsa upp och hälsar på mig. Söndag kl 10 är det släktkalas hos mamma och på kvällen ska jag åka med Lotta & Charlie och löshoppa på ekeberg! Det har jag sett fram emot ända sen vi bestämde det, ska bli så kul att äntligen får träffa dem båda två! Har ju inte träffat någon av den ännu live, bara via bukefalos..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny blogg

Japp nu bytar jag blogg, ska iof ha kvar den andra med men den är så smidig så nu ska vi se om det funkar bättre här!


Sen sist har jag varit och löshoppat Fröken hos Susanne i Slöinge. Hon var ganska duktig men också ganska lat! Så jag & Susanne fick jaga henne järnet och hon stannar ändå och försöker skritta över hindren. ;) Sötnosen! På Söndag ska jag åka till ekekberg och löshoppa igen, denna gång ihop med Lotta & hennes snygging Charlie!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()