Skäll

Ja jag fick ju skäll av Lotta idag så då är det bäst att lyda ;)


Vad ska jag berätta?

Fröken är hemma igen, inte dräktig och nu är väl loppet kört. Tråkigt värre! Så nu är det väl bara att be till han där uppe att knäet repar sig.. =/ Nu går hon iaf ihop med sin älskade Linda i egen hage, jag kallar den viktväktar-hagen för där är inget gräs nästan. Så snart som jag har byggt klart deras nya hage så ska de få komma ut i den. Riktigt nöjd med den hittils, jag & Jenny har tagit bort fårnätet, bytt alla stolpar och nu saknas det ungefär 10m tråd sen är den fit for fight. Hagen i sig är en riktigt härlig skoghage på ca 1ha med mestadels örter och skogsgräs, med andra ord perfekt för en fjorda och en nordistant. Hon hade mastit när hon kom hem med, men den är nästan helt borta nu!! Är bara lite lite knölig i juvret men det är säkerligen snart borta det med. Nästa torsdag kommer Johan-hovslagare och ska fixa till hennes fötter med.

Nicke-pellefjant flyttade jag hem hit i fredags, han får gå ihop med Cleo i stora hagen och träna rygg och rumpa i backarna. Nyttigt värre för en pellefjant ;) Cleo verkar faktiskt ha hittat en kompis i Nicke. Otroligt nog så är hon riktigt kär i honom och följer honom vart han än går. Nicke har fått bo hos Anna i 3v för hans andra tjej Malaxis har skadat benet och står på boxvila. Men det är rätt skönt att ha dem härhemma, man har en helt annan koll på dem här.

Nähä nu ska jag gå och sova tänkte jag!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Klickomania!

Fick ett mail av Pia.. Med en clickerkurs via mail... Gick med och.. OJ!! Så kul det var!

Har tränat på läxan 3ggr idag, nostarget på targetstick. Holly fattade snabbast och Pepsi sämst. Precis som jag trodde..

Pepsi kan det nog bli bra med, lär bara ta lite mer tid med än med Phalénerna. Lite annat lynne på den där..


kommer att uppdatera er efter nästa lektion som kommer i morgon troligtvis!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Prinsar och Prinsessor

Jag har ju fått en prins i mitt liv, om än tillfälligt så är han här hos mig. Nickelback heter mannen, rödhårig och en bra bit större än Fröken. Vi gissar på 160cm ungefär, det är ganska lagom.


Visst är han en goding?

Och ja, han är faktiskt fux även om han ser mörkbrun ut. Han är svettfux nämligen och har röda ben!
Vi red dem till betet i Fägrilt i lördags, jag satt i ½h och var på helspänn och var hela tiden övertygad om att han skulle flyga i luften. Inget hände och tillsist kunde jag slappna av och bara njuta!  Han var förvånansvärt lugn och kunde gå både först och tvåa utan att stressa upp sig, gick nästan hela vägen på halvlånga tyglar. Kändes så himla rätt!

Dessutom är han pussig, gosig och nyfiken som ingen annan. Han har iof lugnat ner sig lite med Nicke Nyfikenheten nu, första dagarna var han som en säpo-polis som skulle hålla koll på allt. Vägen i hagen hos Anna är helt uppsprungen efter hans tappra försök att hålla koll. Nu går han och betar lugnt tills man ropar på honom. När man ropar så kommer han galoppandes mot en och gnäggar..>>>>





Prinsessan Holly har ju börjat skolan, vi var där i måndags igen. Jag hade ont och mådde illa efter jag hade varit hos naprapaten så Pia var snäll och hoppade in. Usch och fy tyckte Holly, jag vill vara hos min matte! Trams-majan gav sig inte heller så jag fick ta henne ändå. Hon var duktig tyckte jag, gick lös och petade på koner, satt sig och la sig och kom när jag ropade. Ett litet missöde där jag och Marie bytade hund bara men man kan ju inte få allt här i världen ;)

Dessutom var hon vaken hela tiden vi var ute! Liten börjar bli stor!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()