Privatträning

Har ju glömt skriva om hur träningen gick!

Det var så häftigt, vi började med de vanliga övningarna; vända utåt på bakdelen, hålla takt och tempo, följa matte och stå blickstilla lös i mitten på "Whoa". Poletten hade trillat ner och allt gick toppen!

Dags för nästa steg, tömkörninggjord och sen blev hon löst inspänd med tyglarna fästade i repgrimman ner mellan frambenen för att kunna hitta sin "comfortzone" och få henne att fatta att man inte ska ha huvudet långt uppe i himlen. Det tog 2 varv sen sökte hon sig neråt och jobbade på riktigt duktigt! Sen fick hon en inspänning till på insidan så hon blev lite ställd inåt, detta passade inte bestämda Enya som protesterade ordentligt genom att vägra gå. Men trägen vinner och hon hade inspänningarna väldigt löst så det var bara att sätta mer tryck och vips så gav sig tjurskallen och jobbade på lika fint igen =)

Sen visade Patrick hur han börjar jobba med Rollbacks, noga med att de sätter sig på rumpan i vändingen! Sen visade han hur han börjar med spinnen, det var så jäkla häftigt! Hon spann runt som om hon inte hade gjort annat :) Riktigt snyggt runt rätt pivotben och allt, min duktiga prinsessa! Och detta är ju dessutom utan att nån sitter på utan nu jobbar vi bara korta stunder och gör kanske övningen 2-3ggr mest bara för att få in känslan hos henne. Ska bli så kul att översätta det till ridningen sen, hon kommer helt klart blir en stjärna! Det är bara matten det hänger på ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback