Stallfix!

Hundutställningen gick över förväntan =)

Om man åker ner med 3 hundar och kommer hem med två BIR (Ella+Holly) och ett BIG-R (Kurt) så får man inte vara annat än nöjd! Kutte betedde sig som den stjärna han är, lägger sig lugnt på sin filt och slappar för att sen ladda upp som attan innan han ska in i ringen. Sen stod han duktigt still och viftade på svansen när domaren kände över honom. Finaste prinsen! Dessutom kom domaren fram och sa till mig att "Det är en VÄLDIGT snygg hund du har!" Och det är ju så jäkla roligt att höra =)

Ella är ju en stjärna, hon charmar ju järnet och är så otroligt rolig att visa. Allt är så enkelt med henne, man bara säjer åt henne vad hon ska göra och så gör hon det! Holly gick det bättre med, hon är ju lite mesig men domaren var jättebra och tog sig ordentligt med tid och var mjuk mot henne så att hon hela tiden tyckte det var okay därinne. Riktigt schysst gjort! Domarens kommentar på Holly var att hon sa att jag måste verkligen träna med henne för det är en så jäkla snygg liten hund att det vore slöseri om hon inte skärpte till sig =)



Lill-strumpan Whopsie är nästan helt återställd nu, hon har fått gå ut en liten stund själv i hagen igår. Idag fick hon vara ute hela eftermiddagen och äta hö i solen =)

Jag och Jessica hade planerat att påbörja saneringen av lilla paddocken, den är riktigt grisig efter att hästarna har fått vara instängda där när det har varit halt och så. Och nu när det börjat töa så blir det skitäckligt och stinker =S Så vi försåg oss med varsin kratta och gav oss ut för att kratta bort alla tinad skit och gamla hörester. Det får ju vara fräscht nu för Whops får gå i den hagen tills snön har gett med sig lite mer!

Passade på att släppa in Enya till Whopsie under tiden vi var i hagen så man hade koll, det gick *peppar peppar* skitbra! De småkivade lite som småungar gör, Enya är ganska vaktig med sin mat och Whopsie tog det bara lugnt och gick ett varv runt E och försökte igen :P Sen stod de och kliade lite på varandra och Enya slickade Whopsie på hela kroppen. 

Sen kom Jan med traktorn och skopan för att hjälpa oss och då fick ju tjejerna världens ryck och drog på ett galopprace i hagen. Whops är så jäkla söt! Små miniskutt och bocksprång samtidigt som Enya gör likadant =D

Efter 2h var vi ganska klara så då fick Enya gå över i stora hagen igen! I morgon ska de få dejta igen tänkte jag, vill inte ha dem ihop när jag inte är hemma ännu =)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Christina

Stort Grattis till framgångarna med dina söta vovvar! Hade helt missat att det var i Laholm :(...synd annars hade vi kommit och hejat på er!

Så skönt att det funkar med Enya och Whopsie. Dom är ju unghästar båda två och tycker nog det är kul att busa ;).

Kram Christina

Postat av: Lisa

Tack vännen! =) Det var ju dumt att jag inte kläckte ur mig det i tid, hade ju varit skoj att ses =/



Ja jag hoppas att det kommer funka med Enya och Whopsie, meningen var ju att Enya skulle få en kompis som hon kunde leka med. Och igår var hon iaf väldigt försiktig med Lill-Strumpan så jag hoppas att det fortsätter! Blir ett nytt försök i eftermiddag =) Kramar!

Postat av: Carina

Grattis.

Skönt att Whopsie är bättre och det verkar funka med Enya


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback