Bästa dagen!

Hade den bästa dagen på länge igår! Ledig, solen sken och alla var på gott humör!

Hann få hagen klar, fixat i stallet och tagit in hästarna innan hovslagaren kom. Sen väntade jag och väntade. Passade på att borsta bort Enyas lerinpackning och borsta av benen på de andra. Sen ringde han och sa att han blev sen och var på väg iaf!

Började med Linda som skötte sig klanderfritt som vanligt, Malaxis behövdes inte tas nåt på och sen var det Enya! Hon skötte sig jättebra, skuttade bara lite på ena bakhoven annars stod hon snällt stilla =) Johan tyckte att hennes hovar var riktiga skolboksexemplar, hon sliter helt jämnt och de växer jämnt och bra. Kul att höra! Hovarna börjar bli ritkigt runda och fina nu efter att han har verkar henne 3 ggr. Han är så otroligt duktig! Enya växer nu så hon går och slår sig lite på kotorna bak så då tar han lite mer på insidan och balanserar om henne så att hon inte slår sig. Sen var det Whopsies tur, Johan kryper på knä och får ha en hand till att hålla hoven och en till att verka med. Ser skitkul ut! Ska fota nästa gång =P Whops skötte sig också bra, hon försökte hoppa iväg lite men väger man 75kg mot Johans 85kg så har man inte så stor chans. Så hon gav sig och stod jätteduktigt! Hon är inte verkad många gånger och finner sig ändå i det =)

Efter Johan var klar släppte jag ut Malaxis och Linda i skogshagen och Enya och Whopsie fick gå ut i sommarhagen. Och fy så glada de blev!! De galopperade runt i nästan 1h och bockade och busade. Blev nästan lite tårögd av att se den så glada!

Fler bilder ligger på min pixbox; http://bismark.pixbox.se men här är ett smakprov iaf!






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback