Bus-hästar!

Igår körde vi ut resterna av rundbalen som vi har fodrat med inne, de går ute såpass mycket nu att den går nog åt fortare ute än om vi har kvar den inne. Får fodra med småbalarna inne istället :) Där var kanske halva balen kvar nu. Jag drog loss hö och la ut i högar så att alla ska kunna äta i lugn och ro fast Enya vaktar balen. Vet inte om hon kommer att göra det denna gången men förra gången var hon jätteelak mot de andra. Tryckte upp dem i en hörna och så fick de stå där under tiden Enya stod vid balen och smaskade!

Jan släppte ut dem i morse och senare på eftermiddagen ringde han mig, då hade uppfinningsrika Enya hittat på bus. Rundbalen stod på en pall när vi körde ut den, men det gör den inte längre! Enya hade puttat ev den coh knuffat runt på den i hagen och haft jättekul *haha* Hon fodrar sig själv! Hoppas bara hon inte får den i rullning nerför backen, då får grannen också hö ;)

Whopsie hade såklart hängt med på Enyas bus, hon klättrade upp i balen och rullade sig innan hon parkerade sig mitt uppepå och åt =P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback