Passa en vildhäst!

Idag var den stora dagen för Enya, dags för pass! Det är både konturdiagram, tagelprov och chippning som gäller. Det var mest det sistnämda som ställde till det hela!

Hon skötte sig jättebra under hela tiden innan, lite rastlös men hon var ändå själv inne. Trippade lite fram och tillbaka i gången men inget bus annars. Jag passade på att stå och borsta under tiden Kicki ritade in alla fläckar, prickar, virvlar och streck. Är en hel del på henne kan jag säja!

Sen var det då dags för chip och vaccinering. Det ville inte Enya alls vara med om!! Hon reagerade jättemycket och försökte resa sig inne i boxen. Tur att matte hängde kvar bra i grimskaftet. Fick hämta en brems för att slippa bråka, det är inte kul att blir nerslagen eller få vetten nerslagen. Men se icke att hon skulle ha nån brems på sin mule, blev nästan samma reakation som med nålen. Så där stod man med en nervös häst som hade blod på halva halsen =S Som tur var så gick det fint att bremsa örat så då stod hon snällt och stilla när Kicki satte chippet och gav vaccinet. Så nu är lillan fixad och klar!

Faran över till nästa gång, om en månad är det ju dags för nästa vaccinspruta =P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Emily

Lilla snäckan, inte lätt att bli vuxen!



Skönt att det gick bra till slut!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback