Nightwish

Har gått in i en ny Nightwish period, plockat fram alla skivor och de går konstant här hemma, i bilen och på spotify. Jag har kommit fram till att jag är musik-periodare. Hittar en låt/grupp/artist och sen måste jag lyssna sönder den lite för att få bort suget av att vilja höra den hela tiden.

En sån låt är Carry me Over med Avantasia, den är otroligt bra! Lyssnade väldigt mkt på den när valparna var små. Det är ju därför de heter just Nightwish (Lycke) och Avantasia (Holly), de bästa banden som finns =)

Näe slutpratat om musik nu!

Helgen som gick var Marina uppe och hälsade på, alltid trevligt med besök men det är precis lika trevligt när de åker hem igen ;) Vi var i Vetlanda på söndagen och kollade in Fjord Riks med hingstpremieringen. Oj och herregud så bra det gick för de man"känner"; Lille Gandalf blev årgångsetta, bästa hingst och BIS-2. Till saken skall säjas att hans matte själv hittade honom som liten ettåring i Norge och importerade honom och har själv matchat fram honom till den vackra och otroligt trevliga killen han är idag!
   Dessutom blev Björhems Ässa-Mi BIS, heja duktiga Therése som visade häst efter häst på samma snygga vis. Dessutom kom deras Malva tvåa i treårsringen! Inte illa pinkat alls!! =)

Har haft en toppenhelg helt enkelt!


Idag har dessutom lill-Enya haft sadel på sig för första gången, bara lagd på utan nån sadelgjord men ändå! Hon tittade bara lite och sen fortsatte hon att äta sitt hö. Duktiga kickan! Täckes-premiär också, provade bara med ett fleecetäcke mest för att se hur hon reagerade på gjordarna eftersom hon är ganska kittlig på magen. Men det var inga problem alls!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Emily

Vad gulligt skrivet vännen, blir alldeles tårögd!



Har äntligen hittat till din blogg, nu ligger den bland favoriter!



kram

Postat av: Emily

Vad gulligt skrivet vännen, blir alldeles tårögd!



Har äntligen hittat till din blogg, nu ligger den bland favoriter!



kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback