Busväder och mys i soffan..

Nu kommer den tiden när man med gott samvete kan ligga inne i soffan, gärna under en filt och med en stoooor kopp thé i näven. Nu börjar mystiden!

Ingen vill vara ute i busvädret, hundarna vill knappt gå ut och kissa. Pepsi fick jag tjata ut och när hon väl hade masat sig ner för trappen satte hon sig och kissade direkt nedanför för att sedan rusa upp i full fart igen. Katterna har blivit innekatter och ligger mest och sover, hästarna stod vid grinden klockan 6 och ville gå in. Såklart de fick komma in, tanken var iof att de skulle fått gå ut igen med täcke på men i detta busvädret så var de väldigt nöjda med att bo kvar inne.

Pappa skruvade upp Enyas nya (dyyyra) höhäck i går. Den är himla smart, är byggd i mjuka plaströr som går att böja. Ganska smart om nu Lilla E skulle få för sig att stoppa upp fötterna i den. Med min tur så lär hon försöka ;p Hon var dock inte så imponerad av sin present, den satt ju precis bredvid hennes mat!!! =O Hon luktade på den och fnös åt den sen kom hon fram till att om hon inte tittade på den så borde den nog försvinna och släppa ut hennes mat! Hmm.. Efter ett tag åt hon iaf från den och det var ju tur!

Stod och borstade ur hennes man och svans innan ikväll och tittar man i mitten av svansen så har hon ju fjordsvans, vit med svart i mitten! Men precis intill det svarta så är svansen riktigt silvrig, det är såå fint. Det är ju sån färg jag vill att hela svansen ska ha. Haha Enyas gula svans är en följetong =) Har iaf fått tips på massa grejer jag ska prova. Måste liksom få den vit, det är skitfult med en vit häst med pissgul svans. Och eftersom jag har fått ett ryck och anmält henne till en utställning i slutet på maj så har vi en hel del att fixa med. Svansen ska bli vit, hon ska lära sig ha bett utan att grimasera och vi ska träna visning vid hand. Kul att ha nåt att hitta på ju! =D

Matte är iaf nervös.. =S

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: jessica

Vilken tur att du har en såååå redig och snäll far:)



Håller helt med dej med höstruskväder, man kan med gott samvete ligga kvar och mysa:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback