Äntligen fredag!

Äntligen helg.. Har varit så trött på kunderna denna veckan, det går i perioder det där men just nu så är det bara tjatigt att gå till jobbet. Nästa stund kan det vara jättekul! Så är det väl säkert för alla men jag är iaf trött på alla som ska köpa vinterdäck. Vad de inte kan inse är att man får PRECIS det man betalar för, är man snål så får man kassa däck. Är man smart och lägger lite mer så slipper man ligga i diket..

Och en grej till, alla puckon som ska ha allround-däck då!!! *suckar* Man kör inte på samma däck året runt! Man har väl för fasen inte samma jacka hela året heller? Man har vinterjacka på vintern och sommarjacka på sommare likväl som att man har sommardäck på sommaren och vinterdäck på vintern. Haha nu har jag gnällt tillräckligt ;)


Ikväll blir det bio med Nina, Kimsan, Pierre och mamma+pappa. Vi ska se flickan som lekte med elden! Har ju läst boken innan och den förra filmen var faktiskt lika bra som boken även om en del grejer var utelämnade såklart. Så jag hoppas att denna är likabra!

Ha nu en underbar helg alla ni därute!
Kramar

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Emily

Håller helt med dig om däcken! Smart med jämförelsen med jackorna, skrattade gott härhemma!



Hoppas filmen var bra :)



kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback