Fröken-uppdatering igen:p


Johan spenderade 1½h hos oss igår med hovfixning.


Fick börja med att springa med henne så han såg hur hon rörde sig, okay i skritt emn jättehalt i traven. In i stallet och plocka av skon och metallsulan och börja skära bort ännu mer hovvägg, den tryckte nämligen in på kötthoven varje steg hon tog. Ut och springa igen men hon haltade fortfarande, skära bort lite till. Ingen förbättring då heller! :eek:


Med tanke på hur hoven såg ut vid det här lagt så var jag gråtfärdig och illamående, ingenting kvar alls nästan:crazy: Tyvärr hade jag inte med kameran ut men nu kan tänka er hur mkt han tog bort första gången och ta bort lika mkt till!

Johan stod iaf länge och funderade och tillsist och efter att vi hade diskuterat för och nackdelar lite så bestämde vi oss tillslut för att plasta upp iaf, inte mycket att välja på.


Fram med gladpack, värmepistol och lagom till detta så är där ingen ström i stallet:mad: Förlängningssladd in till grannen så fixade det sig iaf. Johan borstade med stålborste och jag fick stå och hålla upp andra framhoven. Hon var så öm i hoven att när han tryckte med tummen så höll hon på att gå i taket stackarn. Efter det torkade vi hoven med värmepistolen och på med plastmassan, därefter gladpack runt hela hoven och sen vänta när det härdade. Plastmassan blev jättevarm men Fröken stod bara helt lugnt och stilla:love: Sen blev iaf hoven raspad så att den såg ut som en hov igen, vi fick svart plast med så det syns knappt att den är lagad.  Så estetiskt ;)


Så nu ser hon faktiskt ganska hel ut! Vi får ge det ett par dagar innan vi kan se om det har gjort nytta men Johan tyckte att hon rörde sig lite bättre när vi travade upp efteråt iaf så man kan ju hoppas iaf:)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: jessica

stackar Frlken, lider verkligen me henne...Tur att Johan finns :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback