Sjujäkla helg!

Har haft fullt upp hela helgen, bara med roliga saker.


I lördags tävlade jag ju med Ellisen, ska få tummarna ur och lägga in siffrorna här ikväll kanske. Sen var det hem och passa på att vila en stund inna jag behövde göra mig iordning. Tänkte iaf läsa lit emen somnade som en stock i soffan. Vaknade vid halv fem och fick ganska bråttom, Ola skulle komma vid fem och klockan 6 skulle vi vara ute hos Lotta & Ola. duchade, sminkade och klädde på mig fort som attan. Hann paja 3!! par strumpbyxor innan jag fick på mig ett helt par, var såå arg. Ola var elak och skrattade när jag hoppade runt på ett ben med det andra halvvägs ner i strumporna. Hann nästan dit i tid iaf ;) Var la där en kvart sent men det är  ju inte så farligt.

Har äntligen hittat en kjol jag gilalr så den fick jag ha på mig, den petar inte ens ut konstigt baktill. I love it!

Hade askul hos L&O, kul med lite annat folk än vanligt. Åkte hem vid 12 för jag skulle upp tidigt och ställa Kurt. Vilket gick superbra!!! Han gick som en dröm i ringen och blev BIR-valp med HP och superfin kritik. Shit vad glad jag blev! Underbara monsterhund! Han skulle pussa på domaren hela tiden när han kände på honom =)

Sen fick vi vänta i 4h innan det var dags att gå gruppfinalerna, där slog han 2 hundar och blev BIG-reserv. Är så nöjd med den lille skrutten, han gick så fint även sista gången fast han var både trött och kissnödig. Man kan ju inte kissa varsom helst ju ;)

Känns som om någon tyckte att jag behövde lite tur efter fredagen.. Hoppas nu bara att turen kan hjälpa till lite för Josie's del med. Idag ska hon flyttas till Halmstad iaf och då blir det ju nära för mig att hälsa på henne!




Sen alla ni som läser här utan att skriva, har ni kort på Jojjo så snälla snälla maila dem till mig!! Jag ska göra ett fotoalbum som hon ska ha här i Hstd är personalen så de kan se vem hon var innan olyckan och för att de ska ha något att prata med henne om. Så please, vilka kort som helst ni har. Skicka dem till mig!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Lotta

Jag hade också askul! :O) Roligt när man lyckas "matcha" sina vänner på det viset, så att alla har någon de kan prata med... :O) Kul med bra kritik på Kurtan! Kram

Postat av: Lisa

Ja det var ju ingen som var vidare svår-pratad ;)

Postat av: Zara

Jag har bara det där fula som HP tog på vår ridlektion, på Jojjo, susse, elin, dig och mej.

Kan försöka scanna det och skicka det om du vill (behöver din mejl isf)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback