Orust t.o.r

Var och hämtade Linda-lusen på Orust igår. Det blåste som f-n hela vägen upp och det var ett par ggr man undrade hur det skulle gå med trailer efter? Var uppe på Nösund vid sju tiden men sen var det ju fika och grejer innan vi kunde åka ner till stallet och börja lasta. Linda var inte helt med på att åka hem, tvärstopp 2 m framför transporten och där stog hon! Rep bakom rumpan och grimskaftet runt bommen fram, pelletshink i näven och sen tog det bara en kvart innan hon kapitulerade och gick snällt in.

Var hemma 10i12 på natten :=O Släppte ut Linda direkt i hagen och sen sprang hon runt hela natten och letade efter Frökis. Iiiiiiihhhhh iiiiiiiihhh!!! Stackaren! Hon får iaf gå själv i 1½ vecka till Frökis kommer hem, kvigorna finns ju iof som sällskap så helt allena är hon inte. Någon som vill ha bete? Hela sommaren går bra ;)

Shoppade mig en sadel igår, en bomlös westernsadel. Skitfin var den och verkar vara väldigt skön med. Ska provrida den på Linda idag tänkte jag. Hon behöver en helrenovering i vilket fall som helst, man & svans var i rasta-style =)


None

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback