Att träna en Phaléne

Checklista över vad du behöver i din Phaléne-träning:

1) Godis gärna 6-7 sorter men ett minumum på 3 sorter. Mjukt godis är också ett måste, sorter som rekommenderas är ost, prickig korv, kyckling, kokt lever eller varför inte en bit fläsk-eller oxfilé?

2) Klicker denna behöver du för att kunna snabbt berömma när din Phaléne gör rätt. För rätt gör den oftast men den är lika snabb på att göra något annat igen =)

3) Leksak här duger nästan ingenting, din nya fina roliga pipleksak tillar vovven på med avsmak och går sedan och hämtar dina begagnade strumpor.


Ella var skitduktig på kursen idag, nu var hon mkt mer sig själv. Eller så var jag mer mig själv? Ska inte skylla på henne när det är jag som är skittråkig, måste kämpa mer för att vara rolig och överraskande! körde igenom ganska många moment med henne idag ändå. Började med apporteringen som hon är såå duktig med nu, springer ut i full carreta och hämtar apportbocken. Sen körde vi lite fjärr och inkallning med ställande, jätteduktig på båda två! Fritt följ går hon som en liten tickande bomb =)

Det är kul att träna när hon är pigg och igång!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback