Specialar-fläskfilé

Specialar-fläskfilén 

Här kommer receptet:

 

500g fläskfilé

1 ägg

ströbröd

2-3msk smör

salt

peppar

3dl vispgrädde (brukar ta lite mer för att få mer sås)

3msk chilisås

3msk skånsk senap

3-5dl riven ost

 

 

Skär filén i ganska tjocka skivor. Vänd dem i uppvispat ägg och ströbröd. Bryn dem i smöret i en panna, lägg över i en smord ungssäker form. Salta och peppra.

 

Vispa ur pannan med grädden och blandaned chilisåsen och senapen. Häll det över filéerna och strö över rikligt med riven ost.

 

225gr i ca 15 min!

 

Gott med både ris, pressad potatis eller potatisgratäng till =)

Permalink Recept Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback